OG

841 140 141 info@og.cz

OG je IBM business partnerem roku 2004

29.3.2005

Orange & Green Solutions s.r.o. udělen titul IBM Obchodní partner roku 2004!

Na partnerské konferenci v Národním domě na Vinohradech 9.února 2005 byl společnosti Orange & Green Solutions, s.r.o. udělen titul IBM Obchodní partner roku 2004 v kategorii PCD (Personal Computing Division). Ocenění převzal 9.února 2005 z rukou marketingového ředitele IBM Česká republika pana Viktora Laštovky ředitel společnosti Orange & Green Solutions pan Pavel Kraus.

Orange & Green (OG) se řadí mezi významné partnery společnosti IBM a získaný titul potvrzuje, že OG splňuje vysoké standardy, které IBM od svých partnerů požaduje. OG byl oceněn především za nejvyšší narůst obchodů v segmentu SMB v České republice.

O společnosti Orange & Green:

Orange & Green je celorepubliková síť autorizovaných obchodních zastoupení společnosti Orange & Green Solutions, s.r.o. zajišťující dodávky kvalitních produktů z oblasti IT a jejich dokonalé využití. Společnost pracuje na své profilaci vůči firemním zákazníkům a proto se věnuje i vývoji vlastních produktů – zabezpečení dat, groupware a CRM. Partnerství s firmou IBM umožňuje Orange & Green poskytnout zákazníkům odpovídající podporu spolehlivých a komplexních řešení na špičkové úrovni. Za rok 2004 získala společnost Orange & Green ocenění IBM Obchodní partner roku.

Pro Orange & Green není hlavní snahou dodat cokoliv, ale zajistit maximální možné využití IT ve prospěch zákazníka a nabídnout s řešením i nadstandardní služby.