OG

841 140 141 info@og.cz

Menu

Orange & Green otevírá ve Zlíně další Lenovo Centrum

31.10.2006

Orange & Green otevírá ve spolupráci se společností Lenovo Czech Republic další Lenovo Centrum. Po Praze, Plzni a Českých Budějovicích se nyní Lenovo Centrum dostává i do Zlína.

Centrum bude slavnostně otevřeno 15. listopadu 2006 v obchodním středisku Terno na adrese Třída Tomáše Bati 398, Zlín-Louky.

„Jsme rádi, že díky kontaktním centrům můžeme nabídku našich produktů ještě více přiblížit i  mimopražským zákazníkům. Návštěvníci Lenovo Center mají jedinečnou možnost se v prostředí, které plně odpovídá strategii naší společnosti, v klidu a s kvalitním odborným poradenstvím, blíže seznámit s našimi produkty,“ řekl Petr Toman, generální ředitel Lenovo Czech Republic.
První Lenovo Centra byla otevřena v Plzni a Praze v listopadu 2005. Centra slouží široké veřejnosti především jako konzultační střediska, kde se v designovaném prostředí mohou zákazníci seznámit s produktovým portfoliem společností Lenovo, IBM a Orange & Green, přesvědčit se o kvalitách nabízených výrobků a služeb a načerpat potřebné informace o aktuálních nabídkách. Současně zákazníci v Lenovo Centru získají i následný záruční a pozáruční servis. Orange & Green a Lenovo plánují postupné otevření Lenovo Center i v dalších významných městech.
Vizuální koncept Lenovo Center byl navržen architektonickým studiem oooox architects, které sdružuje mladé nezávislé architekty. Jakub Vala, Radka Zedníková a Lenka Gulánová se tak zasloužili o vytvoření unikátního prostoru, který je postupně otevírán ve všech koutech České republiky.

O společnosti Lenovo

Mezinárodní společnost Lenovo se zaměřuje na výrobu světově nejmodernějších osobních počítačů. Obchodní model společnosti Lenovo staví na modernizaci, efektivním provozu a spokojenosti zákazníků, zaměřuje se rovněž na investice na rozvíjejících se trzích. Společnost vznikla zakoupením divize osobních počítačů IBM skupinou Lenovo Group a nyní se věnuje vývoji, výrobě a prodeji spolehlivých, vysoce kvalitních, bezpečných a snadno použitelných technologických produktů a služeb pro zákazníky z celého světa. Hlavní výzkumná centra společnosti Lenovo se nachází v japonském Yamato, čínském Pekingu, Šanghaji a Šenzenu a v americkém Raleighu.

Další informace o společnosti Lenovo najdete na adrese www.lenovo.cz.
Novinky o společnosti Lenovo naleznete zde.

O společnosti Orange & Green

Orange & Green je celorepubliková síť autorizovaných obchodních zastoupení společnosti Orange & Green Solutions, s.r.o. sloužících současně jako obchodní a servisní centra, která zajišťují nejen dodávky kvalitních produktů z oblasti informačních technologií, ale především jejich dokonalé využití.

Další informace naleznete na adrese www.og.cz.

Pro další informace kontaktujte:
Orange & Green Solutions, s.r.o.
Ing. Valerie Malá
asistentka ředitele
Tylova 473/27, 301 00 Plzeň
Tel.: +420 603 492 999
Fax: +420 377 330 025
e-mail: valerie.mala@og.cz